Friday, February 25, 2011

Perfume...!!

PERFUME FOR SALE....!!!
PAKAT JEMPUT TENGOK...
TOTALLY 100% ORIGINAL...!!
burberry : the beat
75ml : 2.5oz
price : RM 225
davidoff cool water
Cool Water After Shave Splash - 125ml : 42 oz
An active smoothing after - shave lotion instantly
price : RM 200
Paris Hilton
price : RM170
100ml Eau da Parfume spray for women
212 Men sexy
100ml : 3.4oz
price : RM200
Dunhill : Desire Blue
price : RM 195
100ml Eau de Toilette Spray for Men
Guess by Marciano
Price : RM 175
100ml Eau De Toilette Spray 3.4oz
Armani
Acqua Di Gio After Shave Balm - 100ml/3.4oz
Price : RM230
Paris Hilton Heiress Price : RM170
100ml Eau de Parfume Spray for Women

ADA MACAM _ MACAM JENAMA LAGI...
akan dipost lagi nanti....!!

n KALO BERMINAT..JUST EMAIL ME..
zaharanajihah@yahoo.com

What goes around come around..?


adakah saya akan jadi macam nie..??

Yesssssssssssssssssssssssssssss......

What goes around come around......!!!

memang pown...im so sorryyyyyyy..but now....im really upset to a guy...

xpatot la citer pasal keburukan dia..cuma..rasa terkilan dengan sikap dia..really make me upset to him...!

reason why aku upset dengan dia..??

First..sebab sikap annoying dia...n sikap dia yang xreti nak cakap elok - elok dengan orang lain..tau la ko lagi tua dari kitorang..tapi..pleaseeeeeeeeeeeeeeee....cakap la elok - elok..tambah plak..time ko nak mintak tolong kitorang..xkan la nak kena cakap kasar...kalo ko cakap elok - elok..for sure..kitorang tolong la weh..!

Second..nape ko macam pilih kasih je ehh...?
kitorang tau la..kitorang baru lagi dekat sini..just a few weeks..but..its around 2 months already..xkan la kitorang xfaham ag dengan suasana kat sini...ko cakap..keje tu bergilir - gilir..tapi..yag kitorang nampak..ko suruh kitorang je buat...kawan - kawan ko mane..??ko simpan diorang ehh..?

Third..nape ko kena treat kitorang macam nie ehh..napa ko asyik nak arahkan kitorang buat tu..buat nie..macam kitorang je yang nak study..ko xnak study ke..ko cakap...

"Nak study sama - sama..kerja pown kena la sama - sama..."

Mual tekak aku dengar statement tu..macam xbetul je statement tu dengan situasi sekarang...kitorang nie..macam KULI ko je..sumenya nak kena ikut cakap ko je..adoiiii..pikir la oit..

Forth..Umo ko tu lagi tua dari kitorang..so..ko pikir..kitorang kena la respect ko..?helllloooooooooo...kalo perangai pown macam budak - budak..sapa nak respect ko..perangai macam budak - budak tadika..sumanya nak post dekat page tu..memang la..kawan - kawan ko kan ramai kat situ..makin seronok la ko nak kenakan kitorang..SYOK GILERRRRRR kan..??

Fifth..ko bajet..ko tua..ada pengalaman..suke - suke ati ko je nak cakap - cakap pasal kitorang..weh..!kawan - kawan ko pun tua gak..tapi..ade je yang ok..ade je yang faham..ade je yang kitorang leh respect..pikir arr sendiri napa kitorang nak respect diorang n bukan respect ko..think la weh..!think..n think again...!!!

so sorry sebab libatkan korang..tapi..seriously..aku upset sangat dengan laki nie..n i wanna cry because of him..oh..susahnya tukar tempat baru...=(

P/S :so soryy sebab guna bahasa yang xsopan..cuma..meluahkan perasaan yang terbuku je..huhu

Tuesday, February 22, 2011

Get well soon..!!


last sunday..kemarin la kan..aku dapat dua berita yang mengakibatkan orang - orang di seliling aku..of coz la kan..xkan la nak citer pasal somebody yang aku xknal kan..

At morning..aku dapat satu sms..from..someone yang masih majuk..plus terasa..plus marah..plus..maybe da benci aku..just to inform me..dia accident..n just broke up his shoulder..!

adoooooiiii..

aku dengar pown da sakit..anyway..da penah rasa da patah - patah nie..cuma..aku patah tangan je..bukan shoulder..n aku sangat terkejut when he sms me..just to tell me about the accident..!means here..dia da xmara..merajuk..plus..benci aku ke..?apa - apa ja la..janji awak cepat sembuh ehh...Wan Muhammad Afnan...!!

then..at night..my mom told me..my cousin..Hajar just accident..anyway..fell by herself when riding a bicycle..still kategory accident gak ke..?so..tulang kaki dia pown retak..

adoooooiiii...

camna la leh sampai retak kaki awak tu ehh..da la nak PMR this year..!ish3..macam - macam la kan..anyway...GET WELL SOON adik..!!hmmm...

to those guys...

Siti Hajar n Wan Muhammad Afnan

Take care yourself..!!n Get well soon...!!!=)

Sunday, February 20, 2011

Diet..!!


yeeeeaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.....!!!!

da seminggu da aku berjaya menahan nafsu perot aku dari makan nasi..!!!
means here...

seminggu = 7 hari

7 hari = 168 jam

168 jam = 10,080 minit

10,080 minit = 604,800 saat..!

bangganya aku...!hahah..

Tapi..aku xtimbang ag berat aku..da turun ke belum..klo xturun...macam xde maknanya la kan aku diet..n xsentuh menda yang paling nikmat tu kan..

dalam masa seminggu nie..aku hanya makan nestum..roti..biskut..n buah..sayur..??sorry la ehh..saya xmakan sayur..buah je saya makan..heheh

even..my Mr Tinggi xbapa suka aku diet..tapi..aku nak jugak diet..degilnya gf awak nie kan En Aiman..=)

tapi..saya buat xlama..kalau xde perubahan..saya stop my diet..ok sayang..?saya promise...!!hehehe...jangan risau pasal saya eh sayang..im ok..as long as u always be on my side..im always be ok..!im promise...!!

anyway..saya akan teruskan diet saya nie..sebab mak saya pown bagi sokongan terhadap diet saya nie..cuma..mak saya cakap..jangan asyik ikat perot..cian perot tu..lagipun..mak saya risaukan kesihatan saya..its ok..mom..your daughter is ok here..dont worry..love u mom..

kononnya nak jadi macam nie la..cita - cita kan..=)

Ex Roomates of M1 122..!



Mesti korang pelik kan,..aku macam tak de keje je..asyik update blog je..tapi..weekend je yang aku sempat nak online pown..so..kalau rasa menggangu korang..sorry la ehh...

This post..aku nak citer pasal ex roomates aku time dekat UiTM Perak dulu..actually..atas permintaan ex roomate aku..so..aku rasa aku nak kongsi la citer pasal diorang berdua..memang sangat BEST sebilik dengan diorang...have fun giler...!!!

First..meh aku citer pasal roomate aku yang bernama Farhah Amirah a.k.a Paah..kena cter pasal dia dulu sebab dia roomate dengan aku selama dua sem..!memang sangat best arr roomate dengan dia..

Paah nie asal Kedah..so..kat bilik..memang kami guna bahasa Utara la kan..ada la jugak geng aku nak melempiaskan rindu berbahasa Utara..!hahah

Paah..selamber..n agak masuk air gak arr..dia punya kepala sangat la merena..haha..sowie paah...!!n dia ada bff named Hazwa n Siti..ingat lagi aku..time study week..kami akan study berempat..!best giler time tu...!bukan setakat study..mula la..nak pot pet..pot pet..tapi..study tetap motif utama..n yang paling lawak..when they called me SIFU...!!!!haha..silly je kan..!

n my second roomate namanya Aida Sofia al - Fard a.k.a pia..pia nie,..asal PD..tapi..dia pown kna cakap Utara gak..da majoriti orang Utara kan..heheh..Pia nie pown masuk air..n agak giler - giler..n keja dia selalunya tidur..!!hampeh betol kan...

Dia nie supplier makanan untuk aku..sebab..aku nie SANGAT SUKA MAKAN..!!!heheh...kejap - kejap..lapar..betol x pia..??anyway..thankz...!!sebab jadi supplier aku..wekekek...

n kami bertiga..sangat suka mengarut dalam bilik..especially..masing - masing ada sifat yang agak xsenonoh..!pia nie..kalo sendawa..satu blok pown leh dengar..while..aku n paah..slalunya kentut..!!hahah..xsenonoh kan...!!

Anyway..to paah n pia..thankz sebab jadi roomates yang sangat COOL...!!aku sayang n windu korang wehh...!!!waaaaaa...rasa macam nak balik PERAk..n duk ngan korang lagi...!!BESTNYA....!!

apa - apapun...aku harap..paah..pia..hazwa..n siti a.k.a tongga..jaga diri masing - masing...kalo ada jodoh..kita jumpa lagi..n kalo da nak kawin tu..jangan lupa..

SILA JEMPUT SI PERUT TONG NIE EHH....!!!=)

MISS U ALLZ....!!=)

ain..pia..n aku..gambar paah xdak..time nie..dia p kedah..ada hal...waaaaa

Saturday, February 19, 2011

My Dreams..!



Dreams...!!

Since kecik lagi..dream aku nak ke oversea..especially United Kingdom..ala..budak - budak la kan..of course tempat utama..LONDON...!!semangat tahap cipan la time tu..

Then..hati nie makin melonjak - lonjak lagi..tinggi sampaikan ke bulan lonjakan tu..nak ke sana..bila ada someone yang ke sana..n waktu tu..dream nak jumpa dia kat sana la kan..haha..macam UK tu sangat kecik kan..kuar je rumah..jumpa sapa - sapa je kita nak jumpa..

n now..my dream makin melonjak..hingga tercabut jantung aku nie..sebabnya..aku ak sambung my MASTER dekat sana..even..just for a year..n aku harap..my dream nie will change to true..!tapi..klo xstudy..camna nak g sana kan..bak kata my Mr Tinggi..pastikan in dean list for each semester..

n i will try my best ehh sayang..selagi owang termampu..so..aku pown bertekad..i have to STUDY HARD..for my MASTER there..in UK..!waaaaaa...
so..pesanan untuk diri sendiri...

STUDY HARD N SMART...!!
Edinburgh castle..!tingin giler nak menjejakkan kaki kat sini..!
Edinburgh view..love it..
london...one of my dream city...!!=)
n this is blackpool view...so lovely...!!

p/s : asyik online n men game je..cmne nak dean nie zara oit...!!!!

Cicak oh cicak..!!


da macam xdak topik nak citer kan..tapi..for me..this is one of the funny moments...!

tengah hari tadi..ketika aku n leel sedang menyibukkan diri menatap laptop...sambil melagha..tiba - tiba...kami mendengar hasil suara tia yang sangat nyaring sambil berlari naik atas katil kak tikah..

"aaaaarrrrrgggggggghhhhhh...!!"

aku n leel pown ape lagi..terus bertanya sambil buat muka yang amat terkejut..!n tia said..

"cicak da masuk dalam trap tu..!cepat..buang cepat...!!"

lorh..ingatkan ada apa tadi..but..its ok..so..aku pown jadilah mangsanya untuk membuang trap tersebut ke dalam tong sampah...!!waaaa...nasib da mati cicak tu..klo x..mesti aku da jadi seorang LOSER...!!

anyway..tu bukan cicak yang diorang nk trap..ada ag sekor yang lebih besar..n now..!new trap da pasang..
kesian cicak nie..hahah..tapi..sapa swoh masuk bilik aku..padan muka..!!

umpan untuk tangkap cicak tu..

the new traps..!

cicak yang telah ditangkap tersebut..dalam bulatan merah..

to those LIZARDS in our room...!!Get ready nk kena trap...!!hahahha=P

Measurement Day..!!

ha...!amik ko...!gambar barang - barang MEASUREMENT...!!

Firstly..maaf la,,post nie macam lambat..sebab benda nie jadi kemarin...tapi..aku nak citer gak..!!!
Tanggal 18hb February 2011..aku bangun dengan malasnya disebabkan pagi tu kena bangun awal untuk ke kelas measurement..!!da la kelas pagi..then..kena naik tangga yang setinggi 136 steps..tu belum tambah tangga fac ag tu..!!

Bila da sampai kelas..lepak - lepak jap..n lecture masuk lewat 30 minit...!!memang best la kan...!n class began from 9.00 am until 11.40 am..huhu..da masuk lambat..so..abis pown lamabt..!!mana aci..!dia yang masuk lambat..bukan kitorang..!
n sepanjang dalam kelas tu..aku sangat la hilang fokus...bila kena baca buku biru a.k.a. buku AA..!!so..aku pown mula la menjalankan program lagha aku..macam - macam aku buat..antaranya..buku SMM 2..dilekatkan sticker note..!menikmati oreo..!online FB..!n yang paling penting..aku xtidur..!!hahaha

Then..bila da abis..terpaksa laberjalan la balik ke kolej dalam cuaca ang agak panas..n sampai je bilik...!terus g toilet..cuci muka n ready for slept..!sebab petang tu..ada kelas MEASUREMENT ag..kelas ganti..!waaaaa

around 2.35..aku n Humairak pown mula la menapakkan kaki kami ke fac dalam hujan yang renyai - renyai..terasa gak sangat berat hati n terfikir kalau hujan..mesti lagi sedap tidur..!!
n macam biasa..class sepatotnya start pkul 3..tapi..like usual..lecturer akan masuk pukul 3.30..n the class start at 3.30pm..!lewat setengah jam lagi..!n mata aku yang macam hisap dadah nie..cuba aku besarkan n bagi tumpuan dalam kelas..!

n i did it..!agak fokus la konon..even..kadang - kadang terkandas la jugak kan....=P

Tapi..aku berasa sangat la tension..bila kelas tu habis around half past 5..tak pela kan..nak study..kna la bersusah - susah dahulu..n bersenang - senang nanti..!akan bersenangkah aku..??biarlah menjadi tanda tanya...
Semua nie demi my future la kan..n to fulfill my dream..!!nak buat MASTER dekat UNITED KINGDOM...!!i hope so..!!doakan aku ehhh...~~

My Mr Tinggi..!

Entah apa - apa la aku nak menaip hari nie kan..cuma..nak melahirkan apa yang tersirat dekat hati nie ja..Satu perasaan yang aku sendiri susah nak describe..!huhu

Semalam..my Mr. Tinggi cakap..dia informed mama dia..suma test..dia xleh jawab..n his mom said..suma tu sebab dia tengah angau..

n suddenly aku rasa macam aku nie banyak susakan dia..n aku terus mintak clash..even..my heart..tak nak menda tu..tapi..aku rasa bersalah yang sangat - sangat..tak nak dia terlalu hanyut dengan hubungan nie..waktu aku mintak tu..my tears da mula banjir..!waaaaaa

feels sangat - sangat terrible time tu..hubungan kitorang bukannya baru ag..tp..da lama sangat - sangat..dah more than 2 years..so..aku sangat sayangkan perhubungan nie..n aku terlalu SAYANGKAN DIA..!!i means it..!
On that time..fikiran aku kusut sangat..n i thinks..that is the best way n that is one of my secrifice for him..n i dont know..what should i do after all of those thing gone...!

But..i know..my Mr Tinggi lebih mature dari aku..n he said..

"Nope..just..kurangkan contact.."

N aku rasa macam aku dapat satu perasaan baru balik..appy je rasa..!!
even..mula - mula tadi..aku sendiri yang mintak putus..tapi..aku sendiri..yang rasa nak nangis..heheh..pelik - pelik betol ko kan zara..!

n now...!aku harap hubungan aku n dia..tak akan effect our study..!n it will be never end..!i hope it so..!

Because...

I LOVE HIM DAMN MUCH...!

n I CANT BREATH WITHOUT HIM..!
"Ya Allah..aku bermohon padamu..kuatkanlah hatiku dan dia..berikanlah kami kejayaan dalam apa jua yang kami ceburi..n kekalkanlah hubungan kami berdua.."
Amin..~~

Thursday, February 17, 2011

Papai Babe..!

" SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN.."

NUR SHAMIZA AMIRA

All the best babe waktu kat sana...!gonna miss u damn much..!!Take care of yourself...u are just a little girl in a big big world..!!

Dont worry..u will be happy n hopefully..i will see u in other size..!!more fatty..!!hope it..!hahha

So sorry sebab buat DRAMA SWASTA yang telah DILARANG oleh anda...!i cant...!im SO SORRY...!tried to be strong..!but..u know me..!quite sensitip kan...so...it just went out without my wants.!

Be a great LADY there..!dont worry about your mom..!trying my best..to keep in touch with her as often as i can..!im promise...!(xsedar diri..num mak pown da hilang kan..!)

Actually,..felt quite sad..sebab xdapat jumpa lama - lama..but..its ok..sekurang - kurangnya..dapat arr peluk si budak tecik nie..n tengok ur smiling..!n sekurang - kurangnya..can met for a few a minutes to cry..haha..so sowie babe...!

Kat sana nanti..jangan lupa aku ehh..n our friendship..coz..its too mean for me..!!all of the memories..will be keep in my heart forever..!im PROMISE..!try to smile now..even my tears da kuaq balik...!!waaaaaaaaaaa

anyway..tu je kot nak cakap..n one more thing..hujan emas di negeri orang..hujan batu di negeri sendiri..keep in touch tau..always send ur news n new pictures for me k..!

LOVE U SO MUCH BABE...!!

mata saya sangat cantik waktu tu..!waaaaa

take care of this donkey..!!remember me when u see this green donkey..!

try to chill myself with him..thankz..

Sunday, February 13, 2011

APPY VALENTINE DAY SAYANG..!

HAPPY VALENTINE DAY SAYANG...!!!
14th February 2011...
Dear Mom n dad..
Happy valentine day for both of you..
for being my lovers since I was born here..
in the world..until now...
Its almost 20 years already..
But..
both of u never fever feel tired to face with vary of my attitudes..
especially..my naughty attitude..!
Thankz for everything u had done for me..
Seriously..banyak sangat both of u berkorban untuk adik..
Im so sorry..
if ada apa yang adik buat salah..
if ada sakitkan ati both of you..
n if adik ada kecewakan ati both of you..
Im so SORRY...
Anyway..!hope our love will never ends...!!
I LOVE BOTH OF YOU DAMN MUCH MOM N DAD...!!
n THANKZ FOR BEING MY LOVERS FOREVER N EVER..!!

Friday, February 11, 2011

Goodbye to you my TRUSTED friends..!

yeeeee...one more sad story here..!!
Firstly, wanna say..

IM SO SORRY TO NUR SHAMIZA AMIRA MURAT..
sebab xpernah state ur name dalam blog nie...
actually..aku xready..xready nak state..
sebab aku tau..hg da nk fly..n will leave me alone here..!!

SORRY AND SORRY..!!
Seriously..after just a day x online..xpegang lappy..n suddenly...!!i got a bombastic suprise even shock story..!!
about she wanna leave me alone here in MALAYSIA...!!
tu pown after i just gave her a called n she just told me...!
Seriously..my tears xsabar2 nak kuar...n its out when im on the ROAD..
walked to my college..!
waaaaaa...nasib xde orang kan..kunk xpasal2 orang cakap aku ngah berlakon kan..

SO SORRY AGAIN...!
sebab jarang contact each other...because..xmau terasa sangat when u are not around..!!
NEW ZEALAND dengan MALAYSIA..bukan 10 minit je kan..
bila miss u..just drive away n meet u everywhere we want...!!
its too far..far far away..!

ONE MORE SORRY...!
kalo aku ada sakitkan hati hang sepanjang kiata kenal..
since 21st MARCH 2007..till now n ever..!
all of those memories we had,..will be kept deeply in my heart..
coz..u are one of my dearest friends i had..!
even..we are seldom to keep in touch..!!sangat2 seldom...!!
n one more thing..!!da bapa bulan kita xjumpa...!!

OTHER SORRY FOR U..!!
sebab..im not a GOOD..GREAT friend u ever had..
BUT..im trying to be..even..
sometimes..i will spoiled all over it..

N AGAIN A SORRY WORDS...!!
hope our friendship will be kept forever n ever..!!
n akan diingati selalu..!
seriously...gonna missing u damn much..
im so aloneeeeeee now...~~

BYE...!
have a safe journey there..always keep in touch..

LOVE U SO MUCH DUDE...!!!

Tuesday, February 8, 2011

Terrible week...!!

Memang sangat - sangat terrible....!! Sedih je aku rasa kan..Bukan terrible sampe bunuh - bunuh orang pown..ataupun sampekan ada yang terpaksa berpindah rumah..masuk dalam tanah..cuma setakat diri sendiri ja yang rasa suma tu..xde melibatkan kesakitan hati manusia lain pun..InsyAllah xde..oooppppsss..klo ada tu..saya ingin menghulurkan sepuluh jari la ehh..minx maaf ye...^_^

Ok..meh nak story la apa yang jadi..smpekan diriku ini mengangap minggu nie adalah minggu yang paling MALANG n menyakitkan ati je kan..waaaaa

Firstly, sedih yang boleh ditahan lagi...bila terpaksa pulang ke kampus TERCINTA yang likasinya terletak nun jauh dari rumah..Shah ala..!!great giler...!da la balik Penang ritu arie Sabtu petang..n sampai penang around 10pm..!!then..need to get back here early..!!sebabnya...nak siapkan assignment n mengelakkan penat la konon..tapi..motif utama..siapkan assignment..!!waaaaa...da homesick da nie...!!

Secondly, sebelum balik dari penang tu..2 ari xtidur..kononnya nak siapkan assignment la kan..spet time..cari information n so on..sambil2 tu..ada gak wat keja laqha kan..of coz la on9..men game..facebooking..tagging..n so on...!soooo...sendri punya salah la kan..asyik buang masa..so..have to spend more time for finishing the assingment..!!padan muka ko kan zara..!

Thirdly, kononnya..nak sampai ke kampus awal la kan..so amik la bas petang sabtu tu...kul 2pm..n sepatotnya sampai around 8 la kan..unfortunately..!!jalan sangat la jem kan..kalo lawan race dengan siput b*** pown..aku rasa siput b*** tu yang menang..n sampai kampus around 12..!!greaaattttt...sakit bontot..pinggang..n kaki..n one more things..dalam bas tu..hanya aku ja yang bersin disebabkan flue yang aku hadapi...!!great...!

Forthly, bila da sampai malam..so da penat..dengan demamnya...aku amik keputusan untuk tidur..!n abiskan assignment on Sunday tu la konon..n one more UNFORTUNATELY, bila esoknya..setelah bersusah payah siapkan assignment tu...jeng..jeng..jeng..the works are gone..!!disebabkan laptop kesayangan aku nie hang...n file tu suma damaged...!!bangga gila kan time tu..da la demam..sekali keje yang aku buat..suma sia2..!great..

On the spot..aku tros cried..n my MR TINGGI macam tau2 je aku nangis..terus call...n pujuk..!!waaaaa...sweetnye sayang....!!tapi..my tears cant be suddenly stop..macam alien plak kan klo tbe2..dengar suara dia..terus stop..!lepas je abis cakap dengan my MR TINGGI..directly..i called my mom..cried again n again..pujuk lagi..chengeng nya kamu zara..!Cepat2 la call lecturer..n FORTUNATELY...!!dia fham..n bg aku submit arie selasa..means..today la kan..

Thankz to her..

Cik SHARIFAH NUR AINA BINTI SYED ALWEE.. kerana memahami masalah saya..

Thankz jugak to my Mom..

Puan ZABIAH BINTI ZAKARIA..becoze..u are the supportive mom i ever had..

n Thankz to my MR TINGGI..

xyah la state nama kan.. coz..always be my supporter..n always be on my side when i need u..

Wednesday, February 2, 2011

Appy Birthday..!!


HAPPY BIRTHDAY MOM, IMAN, N HAPPY 1st ANNYVERSARY ABANG MIN & KAK MASITA...!!!
hai la zara...lambatnya update..benda da lama pun..tapi..disebabkan kemalasan + kesibukan thap dewa..tak dapat la den nak meng'update' den punyo blog nie..

Anyway..apa pown yang jadi..aku tetap nak update gak..nak kongsi tentang apa yang telah terjadi pada 31th January 2011 lepas..
Sememangnya..bulan Januari adalah salah satu bulan yang banyak event penting. Contohnya..

14 Januari : Birthday Iman

25 Januari : Birthday Mak

31 Januari : Anniversary Abg Min & Kak Masita
So, setelah sebulat saudara dengan Mr Tinggi aku tu..kami pun nak buat makan - makan family..tarikhnya..of coz la 31 Januari..sebabnya..time tu..semua family aku ada kat umah..

Then, pada hari 31 Januari tu..aku n Mr Tinggi pun keluar..cari kek...memang sedap kek tu...


seeeeedddddaaaaaapppppppppp sangat - sangat...SECRET RECIPE CAKE kan..memang la best..bincang n bincang..akhirnya kami pilih kek Blueberry Cheese..kek kesukaan mak..yuummmmmmyyyy...



nampak sedapppp...mengiurkan...yummmyyyy...

So..malam tu..aku gerak dari rumah aku bersama dengan ahli keluarga aku..semua ada time tu..

Ayah n Mak..of coz la kan..

Along n Kak Mas..bersama - sama dengan Kak Jun(kakak Kak Mas) n anak - anaknya..Putera n Aina (a.k.a Leman n Timah)hehe

Kakak n anak - anaknya..opppsss..aku terlupa pulak..husband akak aku xdapat join atas sebab- sebab tertentu..

Abang Min n Kak Masita..with the cutest boy in the world..Arif Muqri..

Abang Lib..haaa..nie lagi sorang..xdapat bawak awek dia..Syahirah..atas sebab - sebab tertentu jugak..

N of coz..aku..n my Mr Tinggi..En Aiman..even..dia sampai waktu kami da start makan..!!!!


Anyaway...menu hari tu..xde ikan bakar..tapi..sudah cukup menyelerakan..

#Ikan siakap tiga rasa
#Kerang rebus
#Kailan ikan masin
#Tomyam campur
#Kerabu sotong
#Ayam goreng kunyit
#Daging masak merah
#Jus tembikai n air laici
Memang sedaaaapppppp giler......!!Malam tu..kami semua spent time sama - sama..da lama family aku spent time macam nie..hope..akan ada lagi event camni...
n THANK YOU SO MUCH for MY MR TINGGI..!!
sebab bg idea yang bernas...n spent time with my family...(^_^)

my sis, anaknya, Rafiq n Ayu, n beloved father..

abg min n kak masita..^_^

yummyyy..!

kak masita, mak n arif, n iman...^_^

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal