Wednesday, February 2, 2011

Appy Birthday..!!


HAPPY BIRTHDAY MOM, IMAN, N HAPPY 1st ANNYVERSARY ABANG MIN & KAK MASITA...!!!
hai la zara...lambatnya update..benda da lama pun..tapi..disebabkan kemalasan + kesibukan thap dewa..tak dapat la den nak meng'update' den punyo blog nie..

Anyway..apa pown yang jadi..aku tetap nak update gak..nak kongsi tentang apa yang telah terjadi pada 31th January 2011 lepas..
Sememangnya..bulan Januari adalah salah satu bulan yang banyak event penting. Contohnya..

14 Januari : Birthday Iman

25 Januari : Birthday Mak

31 Januari : Anniversary Abg Min & Kak Masita
So, setelah sebulat saudara dengan Mr Tinggi aku tu..kami pun nak buat makan - makan family..tarikhnya..of coz la 31 Januari..sebabnya..time tu..semua family aku ada kat umah..

Then, pada hari 31 Januari tu..aku n Mr Tinggi pun keluar..cari kek...memang sedap kek tu...


seeeeedddddaaaaaapppppppppp sangat - sangat...SECRET RECIPE CAKE kan..memang la best..bincang n bincang..akhirnya kami pilih kek Blueberry Cheese..kek kesukaan mak..yuummmmmmyyyy...



nampak sedapppp...mengiurkan...yummmyyyy...

So..malam tu..aku gerak dari rumah aku bersama dengan ahli keluarga aku..semua ada time tu..

Ayah n Mak..of coz la kan..

Along n Kak Mas..bersama - sama dengan Kak Jun(kakak Kak Mas) n anak - anaknya..Putera n Aina (a.k.a Leman n Timah)hehe

Kakak n anak - anaknya..opppsss..aku terlupa pulak..husband akak aku xdapat join atas sebab- sebab tertentu..

Abang Min n Kak Masita..with the cutest boy in the world..Arif Muqri..

Abang Lib..haaa..nie lagi sorang..xdapat bawak awek dia..Syahirah..atas sebab - sebab tertentu jugak..

N of coz..aku..n my Mr Tinggi..En Aiman..even..dia sampai waktu kami da start makan..!!!!


Anyaway...menu hari tu..xde ikan bakar..tapi..sudah cukup menyelerakan..

#Ikan siakap tiga rasa
#Kerang rebus
#Kailan ikan masin
#Tomyam campur
#Kerabu sotong
#Ayam goreng kunyit
#Daging masak merah
#Jus tembikai n air laici
Memang sedaaaapppppp giler......!!Malam tu..kami semua spent time sama - sama..da lama family aku spent time macam nie..hope..akan ada lagi event camni...
n THANK YOU SO MUCH for MY MR TINGGI..!!
sebab bg idea yang bernas...n spent time with my family...(^_^)

my sis, anaknya, Rafiq n Ayu, n beloved father..

abg min n kak masita..^_^

yummyyy..!

kak masita, mak n arif, n iman...^_^

0 comments:

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal