Saturday, February 19, 2011

My Mr Tinggi..!

Entah apa - apa la aku nak menaip hari nie kan..cuma..nak melahirkan apa yang tersirat dekat hati nie ja..Satu perasaan yang aku sendiri susah nak describe..!huhu

Semalam..my Mr. Tinggi cakap..dia informed mama dia..suma test..dia xleh jawab..n his mom said..suma tu sebab dia tengah angau..

n suddenly aku rasa macam aku nie banyak susakan dia..n aku terus mintak clash..even..my heart..tak nak menda tu..tapi..aku rasa bersalah yang sangat - sangat..tak nak dia terlalu hanyut dengan hubungan nie..waktu aku mintak tu..my tears da mula banjir..!waaaaaa

feels sangat - sangat terrible time tu..hubungan kitorang bukannya baru ag..tp..da lama sangat - sangat..dah more than 2 years..so..aku sangat sayangkan perhubungan nie..n aku terlalu SAYANGKAN DIA..!!i means it..!
On that time..fikiran aku kusut sangat..n i thinks..that is the best way n that is one of my secrifice for him..n i dont know..what should i do after all of those thing gone...!

But..i know..my Mr Tinggi lebih mature dari aku..n he said..

"Nope..just..kurangkan contact.."

N aku rasa macam aku dapat satu perasaan baru balik..appy je rasa..!!
even..mula - mula tadi..aku sendiri yang mintak putus..tapi..aku sendiri..yang rasa nak nangis..heheh..pelik - pelik betol ko kan zara..!

n now...!aku harap hubungan aku n dia..tak akan effect our study..!n it will be never end..!i hope it so..!

Because...

I LOVE HIM DAMN MUCH...!

n I CANT BREATH WITHOUT HIM..!
"Ya Allah..aku bermohon padamu..kuatkanlah hatiku dan dia..berikanlah kami kejayaan dalam apa jua yang kami ceburi..n kekalkanlah hubungan kami berdua.."
Amin..~~

0 comments:

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal