Sunday, February 20, 2011

Ex Roomates of M1 122..!



Mesti korang pelik kan,..aku macam tak de keje je..asyik update blog je..tapi..weekend je yang aku sempat nak online pown..so..kalau rasa menggangu korang..sorry la ehh...

This post..aku nak citer pasal ex roomates aku time dekat UiTM Perak dulu..actually..atas permintaan ex roomate aku..so..aku rasa aku nak kongsi la citer pasal diorang berdua..memang sangat BEST sebilik dengan diorang...have fun giler...!!!

First..meh aku citer pasal roomate aku yang bernama Farhah Amirah a.k.a Paah..kena cter pasal dia dulu sebab dia roomate dengan aku selama dua sem..!memang sangat best arr roomate dengan dia..

Paah nie asal Kedah..so..kat bilik..memang kami guna bahasa Utara la kan..ada la jugak geng aku nak melempiaskan rindu berbahasa Utara..!hahah

Paah..selamber..n agak masuk air gak arr..dia punya kepala sangat la merena..haha..sowie paah...!!n dia ada bff named Hazwa n Siti..ingat lagi aku..time study week..kami akan study berempat..!best giler time tu...!bukan setakat study..mula la..nak pot pet..pot pet..tapi..study tetap motif utama..n yang paling lawak..when they called me SIFU...!!!!haha..silly je kan..!

n my second roomate namanya Aida Sofia al - Fard a.k.a pia..pia nie,..asal PD..tapi..dia pown kna cakap Utara gak..da majoriti orang Utara kan..heheh..Pia nie pown masuk air..n agak giler - giler..n keja dia selalunya tidur..!!hampeh betol kan...

Dia nie supplier makanan untuk aku..sebab..aku nie SANGAT SUKA MAKAN..!!!heheh...kejap - kejap..lapar..betol x pia..??anyway..thankz...!!sebab jadi supplier aku..wekekek...

n kami bertiga..sangat suka mengarut dalam bilik..especially..masing - masing ada sifat yang agak xsenonoh..!pia nie..kalo sendawa..satu blok pown leh dengar..while..aku n paah..slalunya kentut..!!hahah..xsenonoh kan...!!

Anyway..to paah n pia..thankz sebab jadi roomates yang sangat COOL...!!aku sayang n windu korang wehh...!!!waaaaaa...rasa macam nak balik PERAk..n duk ngan korang lagi...!!BESTNYA....!!

apa - apapun...aku harap..paah..pia..hazwa..n siti a.k.a tongga..jaga diri masing - masing...kalo ada jodoh..kita jumpa lagi..n kalo da nak kawin tu..jangan lupa..

SILA JEMPUT SI PERUT TONG NIE EHH....!!!=)

MISS U ALLZ....!!=)

ain..pia..n aku..gambar paah xdak..time nie..dia p kedah..ada hal...waaaaa

0 comments:

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal