Saturday, February 19, 2011

Measurement Day..!!

ha...!amik ko...!gambar barang - barang MEASUREMENT...!!

Firstly..maaf la,,post nie macam lambat..sebab benda nie jadi kemarin...tapi..aku nak citer gak..!!!
Tanggal 18hb February 2011..aku bangun dengan malasnya disebabkan pagi tu kena bangun awal untuk ke kelas measurement..!!da la kelas pagi..then..kena naik tangga yang setinggi 136 steps..tu belum tambah tangga fac ag tu..!!

Bila da sampai kelas..lepak - lepak jap..n lecture masuk lewat 30 minit...!!memang best la kan...!n class began from 9.00 am until 11.40 am..huhu..da masuk lambat..so..abis pown lamabt..!!mana aci..!dia yang masuk lambat..bukan kitorang..!
n sepanjang dalam kelas tu..aku sangat la hilang fokus...bila kena baca buku biru a.k.a. buku AA..!!so..aku pown mula la menjalankan program lagha aku..macam - macam aku buat..antaranya..buku SMM 2..dilekatkan sticker note..!menikmati oreo..!online FB..!n yang paling penting..aku xtidur..!!hahaha

Then..bila da abis..terpaksa laberjalan la balik ke kolej dalam cuaca ang agak panas..n sampai je bilik...!terus g toilet..cuci muka n ready for slept..!sebab petang tu..ada kelas MEASUREMENT ag..kelas ganti..!waaaaa

around 2.35..aku n Humairak pown mula la menapakkan kaki kami ke fac dalam hujan yang renyai - renyai..terasa gak sangat berat hati n terfikir kalau hujan..mesti lagi sedap tidur..!!
n macam biasa..class sepatotnya start pkul 3..tapi..like usual..lecturer akan masuk pukul 3.30..n the class start at 3.30pm..!lewat setengah jam lagi..!n mata aku yang macam hisap dadah nie..cuba aku besarkan n bagi tumpuan dalam kelas..!

n i did it..!agak fokus la konon..even..kadang - kadang terkandas la jugak kan....=P

Tapi..aku berasa sangat la tension..bila kelas tu habis around half past 5..tak pela kan..nak study..kna la bersusah - susah dahulu..n bersenang - senang nanti..!akan bersenangkah aku..??biarlah menjadi tanda tanya...
Semua nie demi my future la kan..n to fulfill my dream..!!nak buat MASTER dekat UNITED KINGDOM...!!i hope so..!!doakan aku ehhh...~~

0 comments:

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal