Saturday, February 19, 2011

My Dreams..!



Dreams...!!

Since kecik lagi..dream aku nak ke oversea..especially United Kingdom..ala..budak - budak la kan..of course tempat utama..LONDON...!!semangat tahap cipan la time tu..

Then..hati nie makin melonjak - lonjak lagi..tinggi sampaikan ke bulan lonjakan tu..nak ke sana..bila ada someone yang ke sana..n waktu tu..dream nak jumpa dia kat sana la kan..haha..macam UK tu sangat kecik kan..kuar je rumah..jumpa sapa - sapa je kita nak jumpa..

n now..my dream makin melonjak..hingga tercabut jantung aku nie..sebabnya..aku ak sambung my MASTER dekat sana..even..just for a year..n aku harap..my dream nie will change to true..!tapi..klo xstudy..camna nak g sana kan..bak kata my Mr Tinggi..pastikan in dean list for each semester..

n i will try my best ehh sayang..selagi owang termampu..so..aku pown bertekad..i have to STUDY HARD..for my MASTER there..in UK..!waaaaaa...
so..pesanan untuk diri sendiri...

STUDY HARD N SMART...!!
Edinburgh castle..!tingin giler nak menjejakkan kaki kat sini..!
Edinburgh view..love it..
london...one of my dream city...!!=)
n this is blackpool view...so lovely...!!

p/s : asyik online n men game je..cmne nak dean nie zara oit...!!!!

2 comments:

sakinah on February 20, 2011 at 9:03 PM said...

jom kita sama-sama pergi UK yer!
insyaAllah, when there's a will, there's a way :)

Ishihara Zara on February 20, 2011 at 9:24 PM said...

InsyAllah..kita sama - sama berdoa ehh..n InsyAllah..kita mampu capai suma tu..=)

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal