Tuesday, February 8, 2011

Terrible week...!!

Memang sangat - sangat terrible....!! Sedih je aku rasa kan..Bukan terrible sampe bunuh - bunuh orang pown..ataupun sampekan ada yang terpaksa berpindah rumah..masuk dalam tanah..cuma setakat diri sendiri ja yang rasa suma tu..xde melibatkan kesakitan hati manusia lain pun..InsyAllah xde..oooppppsss..klo ada tu..saya ingin menghulurkan sepuluh jari la ehh..minx maaf ye...^_^

Ok..meh nak story la apa yang jadi..smpekan diriku ini mengangap minggu nie adalah minggu yang paling MALANG n menyakitkan ati je kan..waaaaa

Firstly, sedih yang boleh ditahan lagi...bila terpaksa pulang ke kampus TERCINTA yang likasinya terletak nun jauh dari rumah..Shah ala..!!great giler...!da la balik Penang ritu arie Sabtu petang..n sampai penang around 10pm..!!then..need to get back here early..!!sebabnya...nak siapkan assignment n mengelakkan penat la konon..tapi..motif utama..siapkan assignment..!!waaaaa...da homesick da nie...!!

Secondly, sebelum balik dari penang tu..2 ari xtidur..kononnya nak siapkan assignment la kan..spet time..cari information n so on..sambil2 tu..ada gak wat keja laqha kan..of coz la on9..men game..facebooking..tagging..n so on...!soooo...sendri punya salah la kan..asyik buang masa..so..have to spend more time for finishing the assingment..!!padan muka ko kan zara..!

Thirdly, kononnya..nak sampai ke kampus awal la kan..so amik la bas petang sabtu tu...kul 2pm..n sepatotnya sampai around 8 la kan..unfortunately..!!jalan sangat la jem kan..kalo lawan race dengan siput b*** pown..aku rasa siput b*** tu yang menang..n sampai kampus around 12..!!greaaattttt...sakit bontot..pinggang..n kaki..n one more things..dalam bas tu..hanya aku ja yang bersin disebabkan flue yang aku hadapi...!!great...!

Forthly, bila da sampai malam..so da penat..dengan demamnya...aku amik keputusan untuk tidur..!n abiskan assignment on Sunday tu la konon..n one more UNFORTUNATELY, bila esoknya..setelah bersusah payah siapkan assignment tu...jeng..jeng..jeng..the works are gone..!!disebabkan laptop kesayangan aku nie hang...n file tu suma damaged...!!bangga gila kan time tu..da la demam..sekali keje yang aku buat..suma sia2..!great..

On the spot..aku tros cried..n my MR TINGGI macam tau2 je aku nangis..terus call...n pujuk..!!waaaaa...sweetnye sayang....!!tapi..my tears cant be suddenly stop..macam alien plak kan klo tbe2..dengar suara dia..terus stop..!lepas je abis cakap dengan my MR TINGGI..directly..i called my mom..cried again n again..pujuk lagi..chengeng nya kamu zara..!Cepat2 la call lecturer..n FORTUNATELY...!!dia fham..n bg aku submit arie selasa..means..today la kan..

Thankz to her..

Cik SHARIFAH NUR AINA BINTI SYED ALWEE.. kerana memahami masalah saya..

Thankz jugak to my Mom..

Puan ZABIAH BINTI ZAKARIA..becoze..u are the supportive mom i ever had..

n Thankz to my MR TINGGI..

xyah la state nama kan.. coz..always be my supporter..n always be on my side when i need u..

0 comments:

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal