Friday, February 25, 2011

What goes around come around..?


adakah saya akan jadi macam nie..??

Yesssssssssssssssssssssssssssss......

What goes around come around......!!!

memang pown...im so sorryyyyyyy..but now....im really upset to a guy...

xpatot la citer pasal keburukan dia..cuma..rasa terkilan dengan sikap dia..really make me upset to him...!

reason why aku upset dengan dia..??

First..sebab sikap annoying dia...n sikap dia yang xreti nak cakap elok - elok dengan orang lain..tau la ko lagi tua dari kitorang..tapi..pleaseeeeeeeeeeeeeeee....cakap la elok - elok..tambah plak..time ko nak mintak tolong kitorang..xkan la nak kena cakap kasar...kalo ko cakap elok - elok..for sure..kitorang tolong la weh..!

Second..nape ko macam pilih kasih je ehh...?
kitorang tau la..kitorang baru lagi dekat sini..just a few weeks..but..its around 2 months already..xkan la kitorang xfaham ag dengan suasana kat sini...ko cakap..keje tu bergilir - gilir..tapi..yag kitorang nampak..ko suruh kitorang je buat...kawan - kawan ko mane..??ko simpan diorang ehh..?

Third..nape ko kena treat kitorang macam nie ehh..napa ko asyik nak arahkan kitorang buat tu..buat nie..macam kitorang je yang nak study..ko xnak study ke..ko cakap...

"Nak study sama - sama..kerja pown kena la sama - sama..."

Mual tekak aku dengar statement tu..macam xbetul je statement tu dengan situasi sekarang...kitorang nie..macam KULI ko je..sumenya nak kena ikut cakap ko je..adoiiii..pikir la oit..

Forth..Umo ko tu lagi tua dari kitorang..so..ko pikir..kitorang kena la respect ko..?helllloooooooooo...kalo perangai pown macam budak - budak..sapa nak respect ko..perangai macam budak - budak tadika..sumanya nak post dekat page tu..memang la..kawan - kawan ko kan ramai kat situ..makin seronok la ko nak kenakan kitorang..SYOK GILERRRRRR kan..??

Fifth..ko bajet..ko tua..ada pengalaman..suke - suke ati ko je nak cakap - cakap pasal kitorang..weh..!kawan - kawan ko pun tua gak..tapi..ade je yang ok..ade je yang faham..ade je yang kitorang leh respect..pikir arr sendiri napa kitorang nak respect diorang n bukan respect ko..think la weh..!think..n think again...!!!

so sorry sebab libatkan korang..tapi..seriously..aku upset sangat dengan laki nie..n i wanna cry because of him..oh..susahnya tukar tempat baru...=(

P/S :so soryy sebab guna bahasa yang xsopan..cuma..meluahkan perasaan yang terbuku je..huhu

0 comments:

 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal