Friday, March 11, 2011

yeeeee....

berita TERKINI.....!!!

Gempa bumi di BUMI JEPUN...!!
Sangat - sangat terrible bila aku tengok video nie..aku hanya mampu melihat n terbayang ketika BUMI MALAYSIA yang dilanda tsunami pada 26 DISEMBER 2004...saat tu..tsunami tu berlaku depan mata...ombak yang kononnya waktu dari jauh tu nampak cantik..rupanya - rupanya mampu membunuh ribuan manusia...MasyAllah..
N aku harap..my auntie there selamat with her husband n daughter..take care..quite worriy sebab still xtahu berita pasal diorang..nak call toksu..da macam lewat giler kan..
n those..my dear friends..aku arap korang selamat gak..take care k...!!
Ya Allah...selamatkanlah mereka semua..n seluruh umat Islam...

p/s : maaf la..video xleh upload..lambat gler...huhu

Wednesday, March 9, 2011

Smile....!!



Alhamdulillah..

semuanya da selesai...aku da kembali tenang...n aku mampu tersenyum semula..segala salah faham yang terjadi..telah berjaya diatasi...alamak...!!ayat macam nak buat surat cinta la plak...

Tapi..memang nie semua realiti...aku da kembali bersahabat dengannya..sebagai seorang SAHABAT...sila jangan salah faham lagi..aku xnak lukakan hati sapa - sapa pun..sebab aku sendiri da penah rasa macam mana sakitnya hati..lukanya hati aku time tu..cuma..nasib xleh scan n xray ja..klo x..mesti da xnampak da hati aku..da hancur..hahah

n now..everything is alright..i just wanna be his friend..kawan yang mampu berkongsi suka duka..n aku sentiasa mendoakan kebahagiaan dia..n even...dia ada pilihan hati yang lain..aku tetap akan doakan kebahagiaan dia..sebab..bahagianya dia akan membuatkan aku turut bahagia...

n to my Mr Tinggi..Encik Aiman Rosli...awak jangan risau..saya dan dia hanya sekadar BERSAHABAT...saya tetap sayangkan awak..u are first in my heart..even...saya selalu cakap..Farid Kamil is the first..so..chill..awak jangan risau..sampai xleh tido..sila "chill"kan diri anda..=)
n to my sahabat..thankz sebab sudi nak bersahabat dengan aku balik..syukran..arigato..n lain - lain..maaf atas segala salah faham yang da terjadi..aku harap kita tetap bersahabat..=)

Sekian...terima kasih....!!

Monday, March 7, 2011

Sakit....!!



Yaaaaaa...

After a week x update..n now..wanna share about my feeling...seriously..aku da cuba lupakan dia..its already takes almost three years...n apa yang aku dapat...??

im still waiting for him....ahhh...dont know what to do....yessss....i am too stupid in LOVE...

n today..my tears going out again...!!!

when i just saw his page...my tears going iut again..when...im trying to be strong...n my tears going aout again..when...im know he doesnt need me anymore...

yes...after a few month aku xdengar pasal dia..n suddenly..dapat tahu pasal dia..my heart broke again n again..its too hurt for me..!!

ohhhhhh...truly..i need him..but..i know..i have Mohammad Aiman Bin Rosli already..n he is the understanding partner i ever had..!!THANKZ for your love dear...!

n to my secret..!

aku xpenah lupakan hang..n aku akan sentiasa sayang hang..!aku tau..tu semua salah aku..im so sorry..aku memang tak layak untuk hang..cuma..aku harapkan satu ukhwah antara kita..even..u HATE me already..but..i still need you..!!

im so SORRY...!!

Ya Allah...kuatkanlah hatiku..sungguh..aku sayangkan dia..tapi..jika memang dia bukan untukku..kuatkanlah hatiku untuk menerima setiap hakikat dan yang tersirat di sebaliknya..aku bermohon padaMu..dan berikanlah kebahagian kepada dirinya..sesungguhnya..bahagialah aku bila dia bahagia..
 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal