Saturday, August 6, 2011

waaaaaaaaaaaaaahhhhhh...lamanya aku x update blog aku nie kan..firstly..mintak maaf sangat - sangat sebab da lama xupdate..sejak cuti nie..memang xsempat aku zara nak update..macam - macam hal ade..keja la..broadband xleh guna la..n macam - macam lagi..

ok..just nak share..sekarang zara dekat ampang..dekat rumah cousin zara..tolong temankan dia..n Alhamdulillah..kemarin..5 Ogos 2011..bersamaan 5 Ramadhan..lahirlah seorang umat Muhammad lagi..baby girl tuuuuuuu....best3...tapi nama masih belum diberikan lagi kepada beliau..

kalau dikira - kira..skarang dah 9 hari zara tinggal kat sini..kononnya nak datang 3 hari je..tapi..disebabkan permintaan sepupu zara tu..so..zara pown stay la dekat sini..demi menyedapkan hatinya..xsalah kalau kita berkorban demi saudara kita sendiri kan..even..zara tengah keja time tu..n tengah emergency leave,..so..zara pun message bos..mintak berhenti keja terus..burn gaji zara sehari..tapi..xpela..zara xkisah pun..=)

k la...tu je kot zara nak ngarut..apa - apa pun..selamat menyambut Ramadhan Al - Mubarak buat seluruh umat Islam..moga - moga,..kita mencapai tahap yang lebih baik lagi...

Monday, April 18, 2011

Enjoy Day..!!

cian auntie yang snap gmbr tu...amik gmbr byk..n dpt satu je...
perjalanan yang agak panjang ye semalam...hahah...tapi..its fun...!!!

about 12.30pm...mcm biasa...aku msg with my dear...of courrse la My Mr Tinggi..n he suddenly told me..Mira a.k.a AAT ajak g pavi after zohor..aku pown..apa lagi..gelabah la kan...yelaaaaaaaaaaaaa....saya masih belum mandi..!!!bucuk ag tau...!n apa lagi...silalah capai towel..n mandi..

about 2pm..kami bergerak ke pavi dengan menaiki motor...!best tu memang la best..tapi...yang xbestnya bila...sakit b***** tu sakit,..adooooiiii...then..kami suma tengok movie..n actually...pasal movie pown..aku ada gaduh dengan My Mr Tinggi..alorhhh..actually..benda kecik..tapi..moody ckit..so..terus marah - marah..cian dia...n kami tengok citer Source Code...

lepas tu...apa lagi..!balik la ke shah alam..sebelum balik..perut mestilah kena isi kan..so..singgah la di PAS n makan ape ehh namanya..chicken black pepper dgn nasi putih..agak sedappp..mugkin jugak sebab perut time tu da mula nyanyi lagu "Negaraku" kan...huhu

after makan..pusing - pusing kat PAS..cari barang My Mr Tinggi...n after that..disebabkan kejakunan diriku yang tak pernah menjejakkan kaki dekat iCity..so..aku pun mengajak la My Mr Tinggi ke iCity..haha..

so..the sweet memory is..bila first time aku menjejakkan kaki aku ke iCity..hahah..punya la sonok amik gambar,..n snap punya snap..time untuk balik kolej...!!!xperasan pown time tu..hahah..

tapi...apa2 pown..serius..semalam seronok spent time dengan My Mr Tinggi..Mira n Luuqman..xterasa penat n masa rasa cepat ja,..anyway..cant wait for this Friday...nak menjejakkan kaki di Bukit Broga plak..for sunrise...!!mesti sangat best...n sonok...!!!!


anak spe tah..aku culik..sebab bulat cangat..comei...!!!

Saturday, April 16, 2011

Study week..??


ok...da about 4 months im here in UiTM Shah Alam..n now..masa untuk study week...!!!
Study week...?? study ke time tu..??? bagi aku..study week will begin when about a week for exam..so..yg selebihnya tu..time for me to release tension...n for this time..aku ada rancang for holiday..either at Genting Highlands, Sunway Lagoon or Melaka..haha...tapi..plan tu suma hancus di tengah jalan..bila masalah kewangan n xdapat permission dari my mom...!!aalooorhhhh.... so..aku mengambil jalan tengah..dengan spending my time with My Mr Tinggi..haha..xbuat apa pown.,.maybe kuar makan..jalan - jalan..lepak..xde la nak g holiday sangat...yang pasti...mind set aku skarang...aku nak release tension..before..otak aku senget n penuh dengan study...!!! n starting from this thuesday...aku da kna force my brain to serap suma benda yang akan aku study...paper start dengan 3 paper yang agak KILLER...!!n aku xtau nak study macam mana lagi...adoooyyaaaiiiii n the examination will be end on 9th May..!n on that day..aku akan balik PULAU PINANG...!!tanah air tercinta...hahahah..n the holiday for this sem..4 bulan..cukup untuk aku membuang masa bersama my babies at home...!!weeeeee xsaboooo rasanya....!!!miss my home so much...!n penang..wait for me..macam2 yang akan aku buat during holiday nie...!!=)

new layout for my blog...!!


da lama x online blog..n post something...

so SORRY...xsempat nak update..banyak benda yang jadi..n dont know what im going to share first...anyway..

just wanna share...!

saya baru ja update my blog layout....!!!so cute....!cupcake...cake...yummmyy....

so...follow it..i will try my best to create a great blog...!!

Tuesday, April 12, 2011

Terungkai sudah...!



"Ya Allah..tabahkanlah hatiku..setiap ujian yang Kau berikan..pasti ada hikmahnya...jadikanlah aku hambaMu yang solehah..yang sentiasa mensyukuri apa saja yang diberi...sungguh..hatiku lemah..imanku masih kurang..namun..aku cuba untuk menjadi yang terbaik..."

Sememangnya cerita silam sentiasa menjadi kenangan...baik indah mahupun buruk..semuanya pasti akan terpahat dalam ingatan setiap manusia..macam tu jugak aku..aku menyimpan seribu kenangan dalam diriku..aku cuba mencari kekuatan di sebalik kepahitan yang aku alami...

yaaaaa...aku akui...aku seorang yang sangat PERAHSIA....!n disebabkan tu..ramai yang susah nak faham tentang aku..including My Mr Tinggi...

n tadi...

aku BERJAYA meluahkan segalanya..

aku BERJAYA menceritakan segalanya..


aku BERJAYA berkongsi dengannya tentang segalanya...

even...my tears getting out when i shared the story..but..its make me feel more comfortable now..sekurang - kurangnya..dia tahu pasal diri aku..sapa aku..n apa yang aku lalui...

TO MY MR TINGGI....

saya da citer ape yg saya rahsiakan..saya da citer ape yang saya pendam..saya harap...awak faham tentang saya,..n thankz sebab cuba memahami saya...=)

JUST WANNA TELL U...

I LOVE U....

Friday, March 11, 2011

yeeeee....

berita TERKINI.....!!!

Gempa bumi di BUMI JEPUN...!!
Sangat - sangat terrible bila aku tengok video nie..aku hanya mampu melihat n terbayang ketika BUMI MALAYSIA yang dilanda tsunami pada 26 DISEMBER 2004...saat tu..tsunami tu berlaku depan mata...ombak yang kononnya waktu dari jauh tu nampak cantik..rupanya - rupanya mampu membunuh ribuan manusia...MasyAllah..
N aku harap..my auntie there selamat with her husband n daughter..take care..quite worriy sebab still xtahu berita pasal diorang..nak call toksu..da macam lewat giler kan..
n those..my dear friends..aku arap korang selamat gak..take care k...!!
Ya Allah...selamatkanlah mereka semua..n seluruh umat Islam...

p/s : maaf la..video xleh upload..lambat gler...huhu

Wednesday, March 9, 2011

Smile....!!



Alhamdulillah..

semuanya da selesai...aku da kembali tenang...n aku mampu tersenyum semula..segala salah faham yang terjadi..telah berjaya diatasi...alamak...!!ayat macam nak buat surat cinta la plak...

Tapi..memang nie semua realiti...aku da kembali bersahabat dengannya..sebagai seorang SAHABAT...sila jangan salah faham lagi..aku xnak lukakan hati sapa - sapa pun..sebab aku sendiri da penah rasa macam mana sakitnya hati..lukanya hati aku time tu..cuma..nasib xleh scan n xray ja..klo x..mesti da xnampak da hati aku..da hancur..hahah

n now..everything is alright..i just wanna be his friend..kawan yang mampu berkongsi suka duka..n aku sentiasa mendoakan kebahagiaan dia..n even...dia ada pilihan hati yang lain..aku tetap akan doakan kebahagiaan dia..sebab..bahagianya dia akan membuatkan aku turut bahagia...

n to my Mr Tinggi..Encik Aiman Rosli...awak jangan risau..saya dan dia hanya sekadar BERSAHABAT...saya tetap sayangkan awak..u are first in my heart..even...saya selalu cakap..Farid Kamil is the first..so..chill..awak jangan risau..sampai xleh tido..sila "chill"kan diri anda..=)
n to my sahabat..thankz sebab sudi nak bersahabat dengan aku balik..syukran..arigato..n lain - lain..maaf atas segala salah faham yang da terjadi..aku harap kita tetap bersahabat..=)

Sekian...terima kasih....!!

Monday, March 7, 2011

Sakit....!!



Yaaaaaa...

After a week x update..n now..wanna share about my feeling...seriously..aku da cuba lupakan dia..its already takes almost three years...n apa yang aku dapat...??

im still waiting for him....ahhh...dont know what to do....yessss....i am too stupid in LOVE...

n today..my tears going out again...!!!

when i just saw his page...my tears going iut again..when...im trying to be strong...n my tears going aout again..when...im know he doesnt need me anymore...

yes...after a few month aku xdengar pasal dia..n suddenly..dapat tahu pasal dia..my heart broke again n again..its too hurt for me..!!

ohhhhhh...truly..i need him..but..i know..i have Mohammad Aiman Bin Rosli already..n he is the understanding partner i ever had..!!THANKZ for your love dear...!

n to my secret..!

aku xpenah lupakan hang..n aku akan sentiasa sayang hang..!aku tau..tu semua salah aku..im so sorry..aku memang tak layak untuk hang..cuma..aku harapkan satu ukhwah antara kita..even..u HATE me already..but..i still need you..!!

im so SORRY...!!

Ya Allah...kuatkanlah hatiku..sungguh..aku sayangkan dia..tapi..jika memang dia bukan untukku..kuatkanlah hatiku untuk menerima setiap hakikat dan yang tersirat di sebaliknya..aku bermohon padaMu..dan berikanlah kebahagian kepada dirinya..sesungguhnya..bahagialah aku bila dia bahagia..

Friday, February 25, 2011

Perfume...!!

PERFUME FOR SALE....!!!
PAKAT JEMPUT TENGOK...
TOTALLY 100% ORIGINAL...!!
burberry : the beat
75ml : 2.5oz
price : RM 225
davidoff cool water
Cool Water After Shave Splash - 125ml : 42 oz
An active smoothing after - shave lotion instantly
price : RM 200
Paris Hilton
price : RM170
100ml Eau da Parfume spray for women
212 Men sexy
100ml : 3.4oz
price : RM200
Dunhill : Desire Blue
price : RM 195
100ml Eau de Toilette Spray for Men
Guess by Marciano
Price : RM 175
100ml Eau De Toilette Spray 3.4oz
Armani
Acqua Di Gio After Shave Balm - 100ml/3.4oz
Price : RM230
Paris Hilton Heiress Price : RM170
100ml Eau de Parfume Spray for Women

ADA MACAM _ MACAM JENAMA LAGI...
akan dipost lagi nanti....!!

n KALO BERMINAT..JUST EMAIL ME..
zaharanajihah@yahoo.com

What goes around come around..?


adakah saya akan jadi macam nie..??

Yesssssssssssssssssssssssssssss......

What goes around come around......!!!

memang pown...im so sorryyyyyyy..but now....im really upset to a guy...

xpatot la citer pasal keburukan dia..cuma..rasa terkilan dengan sikap dia..really make me upset to him...!

reason why aku upset dengan dia..??

First..sebab sikap annoying dia...n sikap dia yang xreti nak cakap elok - elok dengan orang lain..tau la ko lagi tua dari kitorang..tapi..pleaseeeeeeeeeeeeeeee....cakap la elok - elok..tambah plak..time ko nak mintak tolong kitorang..xkan la nak kena cakap kasar...kalo ko cakap elok - elok..for sure..kitorang tolong la weh..!

Second..nape ko macam pilih kasih je ehh...?
kitorang tau la..kitorang baru lagi dekat sini..just a few weeks..but..its around 2 months already..xkan la kitorang xfaham ag dengan suasana kat sini...ko cakap..keje tu bergilir - gilir..tapi..yag kitorang nampak..ko suruh kitorang je buat...kawan - kawan ko mane..??ko simpan diorang ehh..?

Third..nape ko kena treat kitorang macam nie ehh..napa ko asyik nak arahkan kitorang buat tu..buat nie..macam kitorang je yang nak study..ko xnak study ke..ko cakap...

"Nak study sama - sama..kerja pown kena la sama - sama..."

Mual tekak aku dengar statement tu..macam xbetul je statement tu dengan situasi sekarang...kitorang nie..macam KULI ko je..sumenya nak kena ikut cakap ko je..adoiiii..pikir la oit..

Forth..Umo ko tu lagi tua dari kitorang..so..ko pikir..kitorang kena la respect ko..?helllloooooooooo...kalo perangai pown macam budak - budak..sapa nak respect ko..perangai macam budak - budak tadika..sumanya nak post dekat page tu..memang la..kawan - kawan ko kan ramai kat situ..makin seronok la ko nak kenakan kitorang..SYOK GILERRRRRR kan..??

Fifth..ko bajet..ko tua..ada pengalaman..suke - suke ati ko je nak cakap - cakap pasal kitorang..weh..!kawan - kawan ko pun tua gak..tapi..ade je yang ok..ade je yang faham..ade je yang kitorang leh respect..pikir arr sendiri napa kitorang nak respect diorang n bukan respect ko..think la weh..!think..n think again...!!!

so sorry sebab libatkan korang..tapi..seriously..aku upset sangat dengan laki nie..n i wanna cry because of him..oh..susahnya tukar tempat baru...=(

P/S :so soryy sebab guna bahasa yang xsopan..cuma..meluahkan perasaan yang terbuku je..huhu

Tuesday, February 22, 2011

Get well soon..!!


last sunday..kemarin la kan..aku dapat dua berita yang mengakibatkan orang - orang di seliling aku..of coz la kan..xkan la nak citer pasal somebody yang aku xknal kan..

At morning..aku dapat satu sms..from..someone yang masih majuk..plus terasa..plus marah..plus..maybe da benci aku..just to inform me..dia accident..n just broke up his shoulder..!

adoooooiiii..

aku dengar pown da sakit..anyway..da penah rasa da patah - patah nie..cuma..aku patah tangan je..bukan shoulder..n aku sangat terkejut when he sms me..just to tell me about the accident..!means here..dia da xmara..merajuk..plus..benci aku ke..?apa - apa ja la..janji awak cepat sembuh ehh...Wan Muhammad Afnan...!!

then..at night..my mom told me..my cousin..Hajar just accident..anyway..fell by herself when riding a bicycle..still kategory accident gak ke..?so..tulang kaki dia pown retak..

adoooooiiii...

camna la leh sampai retak kaki awak tu ehh..da la nak PMR this year..!ish3..macam - macam la kan..anyway...GET WELL SOON adik..!!hmmm...

to those guys...

Siti Hajar n Wan Muhammad Afnan

Take care yourself..!!n Get well soon...!!!=)

Sunday, February 20, 2011

Diet..!!


yeeeeaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.....!!!!

da seminggu da aku berjaya menahan nafsu perot aku dari makan nasi..!!!
means here...

seminggu = 7 hari

7 hari = 168 jam

168 jam = 10,080 minit

10,080 minit = 604,800 saat..!

bangganya aku...!hahah..

Tapi..aku xtimbang ag berat aku..da turun ke belum..klo xturun...macam xde maknanya la kan aku diet..n xsentuh menda yang paling nikmat tu kan..

dalam masa seminggu nie..aku hanya makan nestum..roti..biskut..n buah..sayur..??sorry la ehh..saya xmakan sayur..buah je saya makan..heheh

even..my Mr Tinggi xbapa suka aku diet..tapi..aku nak jugak diet..degilnya gf awak nie kan En Aiman..=)

tapi..saya buat xlama..kalau xde perubahan..saya stop my diet..ok sayang..?saya promise...!!hehehe...jangan risau pasal saya eh sayang..im ok..as long as u always be on my side..im always be ok..!im promise...!!

anyway..saya akan teruskan diet saya nie..sebab mak saya pown bagi sokongan terhadap diet saya nie..cuma..mak saya cakap..jangan asyik ikat perot..cian perot tu..lagipun..mak saya risaukan kesihatan saya..its ok..mom..your daughter is ok here..dont worry..love u mom..

kononnya nak jadi macam nie la..cita - cita kan..=)

Ex Roomates of M1 122..!



Mesti korang pelik kan,..aku macam tak de keje je..asyik update blog je..tapi..weekend je yang aku sempat nak online pown..so..kalau rasa menggangu korang..sorry la ehh...

This post..aku nak citer pasal ex roomates aku time dekat UiTM Perak dulu..actually..atas permintaan ex roomate aku..so..aku rasa aku nak kongsi la citer pasal diorang berdua..memang sangat BEST sebilik dengan diorang...have fun giler...!!!

First..meh aku citer pasal roomate aku yang bernama Farhah Amirah a.k.a Paah..kena cter pasal dia dulu sebab dia roomate dengan aku selama dua sem..!memang sangat best arr roomate dengan dia..

Paah nie asal Kedah..so..kat bilik..memang kami guna bahasa Utara la kan..ada la jugak geng aku nak melempiaskan rindu berbahasa Utara..!hahah

Paah..selamber..n agak masuk air gak arr..dia punya kepala sangat la merena..haha..sowie paah...!!n dia ada bff named Hazwa n Siti..ingat lagi aku..time study week..kami akan study berempat..!best giler time tu...!bukan setakat study..mula la..nak pot pet..pot pet..tapi..study tetap motif utama..n yang paling lawak..when they called me SIFU...!!!!haha..silly je kan..!

n my second roomate namanya Aida Sofia al - Fard a.k.a pia..pia nie,..asal PD..tapi..dia pown kna cakap Utara gak..da majoriti orang Utara kan..heheh..Pia nie pown masuk air..n agak giler - giler..n keja dia selalunya tidur..!!hampeh betol kan...

Dia nie supplier makanan untuk aku..sebab..aku nie SANGAT SUKA MAKAN..!!!heheh...kejap - kejap..lapar..betol x pia..??anyway..thankz...!!sebab jadi supplier aku..wekekek...

n kami bertiga..sangat suka mengarut dalam bilik..especially..masing - masing ada sifat yang agak xsenonoh..!pia nie..kalo sendawa..satu blok pown leh dengar..while..aku n paah..slalunya kentut..!!hahah..xsenonoh kan...!!

Anyway..to paah n pia..thankz sebab jadi roomates yang sangat COOL...!!aku sayang n windu korang wehh...!!!waaaaaa...rasa macam nak balik PERAk..n duk ngan korang lagi...!!BESTNYA....!!

apa - apapun...aku harap..paah..pia..hazwa..n siti a.k.a tongga..jaga diri masing - masing...kalo ada jodoh..kita jumpa lagi..n kalo da nak kawin tu..jangan lupa..

SILA JEMPUT SI PERUT TONG NIE EHH....!!!=)

MISS U ALLZ....!!=)

ain..pia..n aku..gambar paah xdak..time nie..dia p kedah..ada hal...waaaaa

Saturday, February 19, 2011

My Dreams..!



Dreams...!!

Since kecik lagi..dream aku nak ke oversea..especially United Kingdom..ala..budak - budak la kan..of course tempat utama..LONDON...!!semangat tahap cipan la time tu..

Then..hati nie makin melonjak - lonjak lagi..tinggi sampaikan ke bulan lonjakan tu..nak ke sana..bila ada someone yang ke sana..n waktu tu..dream nak jumpa dia kat sana la kan..haha..macam UK tu sangat kecik kan..kuar je rumah..jumpa sapa - sapa je kita nak jumpa..

n now..my dream makin melonjak..hingga tercabut jantung aku nie..sebabnya..aku ak sambung my MASTER dekat sana..even..just for a year..n aku harap..my dream nie will change to true..!tapi..klo xstudy..camna nak g sana kan..bak kata my Mr Tinggi..pastikan in dean list for each semester..

n i will try my best ehh sayang..selagi owang termampu..so..aku pown bertekad..i have to STUDY HARD..for my MASTER there..in UK..!waaaaaa...
so..pesanan untuk diri sendiri...

STUDY HARD N SMART...!!
Edinburgh castle..!tingin giler nak menjejakkan kaki kat sini..!
Edinburgh view..love it..
london...one of my dream city...!!=)
n this is blackpool view...so lovely...!!

p/s : asyik online n men game je..cmne nak dean nie zara oit...!!!!

Cicak oh cicak..!!


da macam xdak topik nak citer kan..tapi..for me..this is one of the funny moments...!

tengah hari tadi..ketika aku n leel sedang menyibukkan diri menatap laptop...sambil melagha..tiba - tiba...kami mendengar hasil suara tia yang sangat nyaring sambil berlari naik atas katil kak tikah..

"aaaaarrrrrgggggggghhhhhh...!!"

aku n leel pown ape lagi..terus bertanya sambil buat muka yang amat terkejut..!n tia said..

"cicak da masuk dalam trap tu..!cepat..buang cepat...!!"

lorh..ingatkan ada apa tadi..but..its ok..so..aku pown jadilah mangsanya untuk membuang trap tersebut ke dalam tong sampah...!!waaaa...nasib da mati cicak tu..klo x..mesti aku da jadi seorang LOSER...!!

anyway..tu bukan cicak yang diorang nk trap..ada ag sekor yang lebih besar..n now..!new trap da pasang..
kesian cicak nie..hahah..tapi..sapa swoh masuk bilik aku..padan muka..!!

umpan untuk tangkap cicak tu..

the new traps..!

cicak yang telah ditangkap tersebut..dalam bulatan merah..

to those LIZARDS in our room...!!Get ready nk kena trap...!!hahahha=P

Measurement Day..!!

ha...!amik ko...!gambar barang - barang MEASUREMENT...!!

Firstly..maaf la,,post nie macam lambat..sebab benda nie jadi kemarin...tapi..aku nak citer gak..!!!
Tanggal 18hb February 2011..aku bangun dengan malasnya disebabkan pagi tu kena bangun awal untuk ke kelas measurement..!!da la kelas pagi..then..kena naik tangga yang setinggi 136 steps..tu belum tambah tangga fac ag tu..!!

Bila da sampai kelas..lepak - lepak jap..n lecture masuk lewat 30 minit...!!memang best la kan...!n class began from 9.00 am until 11.40 am..huhu..da masuk lambat..so..abis pown lamabt..!!mana aci..!dia yang masuk lambat..bukan kitorang..!
n sepanjang dalam kelas tu..aku sangat la hilang fokus...bila kena baca buku biru a.k.a. buku AA..!!so..aku pown mula la menjalankan program lagha aku..macam - macam aku buat..antaranya..buku SMM 2..dilekatkan sticker note..!menikmati oreo..!online FB..!n yang paling penting..aku xtidur..!!hahaha

Then..bila da abis..terpaksa laberjalan la balik ke kolej dalam cuaca ang agak panas..n sampai je bilik...!terus g toilet..cuci muka n ready for slept..!sebab petang tu..ada kelas MEASUREMENT ag..kelas ganti..!waaaaa

around 2.35..aku n Humairak pown mula la menapakkan kaki kami ke fac dalam hujan yang renyai - renyai..terasa gak sangat berat hati n terfikir kalau hujan..mesti lagi sedap tidur..!!
n macam biasa..class sepatotnya start pkul 3..tapi..like usual..lecturer akan masuk pukul 3.30..n the class start at 3.30pm..!lewat setengah jam lagi..!n mata aku yang macam hisap dadah nie..cuba aku besarkan n bagi tumpuan dalam kelas..!

n i did it..!agak fokus la konon..even..kadang - kadang terkandas la jugak kan....=P

Tapi..aku berasa sangat la tension..bila kelas tu habis around half past 5..tak pela kan..nak study..kna la bersusah - susah dahulu..n bersenang - senang nanti..!akan bersenangkah aku..??biarlah menjadi tanda tanya...
Semua nie demi my future la kan..n to fulfill my dream..!!nak buat MASTER dekat UNITED KINGDOM...!!i hope so..!!doakan aku ehhh...~~

My Mr Tinggi..!

Entah apa - apa la aku nak menaip hari nie kan..cuma..nak melahirkan apa yang tersirat dekat hati nie ja..Satu perasaan yang aku sendiri susah nak describe..!huhu

Semalam..my Mr. Tinggi cakap..dia informed mama dia..suma test..dia xleh jawab..n his mom said..suma tu sebab dia tengah angau..

n suddenly aku rasa macam aku nie banyak susakan dia..n aku terus mintak clash..even..my heart..tak nak menda tu..tapi..aku rasa bersalah yang sangat - sangat..tak nak dia terlalu hanyut dengan hubungan nie..waktu aku mintak tu..my tears da mula banjir..!waaaaaa

feels sangat - sangat terrible time tu..hubungan kitorang bukannya baru ag..tp..da lama sangat - sangat..dah more than 2 years..so..aku sangat sayangkan perhubungan nie..n aku terlalu SAYANGKAN DIA..!!i means it..!
On that time..fikiran aku kusut sangat..n i thinks..that is the best way n that is one of my secrifice for him..n i dont know..what should i do after all of those thing gone...!

But..i know..my Mr Tinggi lebih mature dari aku..n he said..

"Nope..just..kurangkan contact.."

N aku rasa macam aku dapat satu perasaan baru balik..appy je rasa..!!
even..mula - mula tadi..aku sendiri yang mintak putus..tapi..aku sendiri..yang rasa nak nangis..heheh..pelik - pelik betol ko kan zara..!

n now...!aku harap hubungan aku n dia..tak akan effect our study..!n it will be never end..!i hope it so..!

Because...

I LOVE HIM DAMN MUCH...!

n I CANT BREATH WITHOUT HIM..!
"Ya Allah..aku bermohon padamu..kuatkanlah hatiku dan dia..berikanlah kami kejayaan dalam apa jua yang kami ceburi..n kekalkanlah hubungan kami berdua.."
Amin..~~

Thursday, February 17, 2011

Papai Babe..!

" SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN.."

NUR SHAMIZA AMIRA

All the best babe waktu kat sana...!gonna miss u damn much..!!Take care of yourself...u are just a little girl in a big big world..!!

Dont worry..u will be happy n hopefully..i will see u in other size..!!more fatty..!!hope it..!hahha

So sorry sebab buat DRAMA SWASTA yang telah DILARANG oleh anda...!i cant...!im SO SORRY...!tried to be strong..!but..u know me..!quite sensitip kan...so...it just went out without my wants.!

Be a great LADY there..!dont worry about your mom..!trying my best..to keep in touch with her as often as i can..!im promise...!(xsedar diri..num mak pown da hilang kan..!)

Actually,..felt quite sad..sebab xdapat jumpa lama - lama..but..its ok..sekurang - kurangnya..dapat arr peluk si budak tecik nie..n tengok ur smiling..!n sekurang - kurangnya..can met for a few a minutes to cry..haha..so sowie babe...!

Kat sana nanti..jangan lupa aku ehh..n our friendship..coz..its too mean for me..!!all of the memories..will be keep in my heart forever..!im PROMISE..!try to smile now..even my tears da kuaq balik...!!waaaaaaaaaaa

anyway..tu je kot nak cakap..n one more thing..hujan emas di negeri orang..hujan batu di negeri sendiri..keep in touch tau..always send ur news n new pictures for me k..!

LOVE U SO MUCH BABE...!!

mata saya sangat cantik waktu tu..!waaaaa

take care of this donkey..!!remember me when u see this green donkey..!

try to chill myself with him..thankz..
 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal