Wednesday, June 13, 2012

So Sorry....!!!


Salam...ye...da lama kan zara x upload blog zara...lama yang tersangat la lama...!!!!
Baik xyah ada blog kan kalau asyik xnak update...!
Ok3...anyway zara minta maap sangat2-sangat k..
busy tahap gaban sekarang....!!!!
nie pulak...da nak exam...lagi busy...n most important....

I AM SO STRRRREEESSSSSSSSSS.....!!!!!

Aaaaarrrrrggggggghhhhhhhh.......!!!

Anyway...im so sorry again and again....!!!

Exam oh Exam..!!!


oohhhhh.....Exam...lagi dua minggu...tapi...pressure tu da macam esok nak exam...tension zara rasa macam nak gila..tambah plak...bila dgr org ckp..da mula study..da mula buat past year...

OMO3!!!!

Zara..?apa yang zara da buat..??maybe...

study...??huh..just a little bit meh...!!!
past year..??sama la...!!baru bapa soalan ja yang tengok...!!!

Adoyaiiiii...im gonna die because of examination...!!!6 paper for this sem..!!!n only a few days gap which make me xtidoq malam....im sure...!!aiiiiiyyyyaaaaakkkkkk....!!!

Anyway...doakan zara k...!!!and im sorryy for any mistake i had...


Saturday, August 6, 2011

waaaaaaaaaaaaaahhhhhh...lamanya aku x update blog aku nie kan..firstly..mintak maaf sangat - sangat sebab da lama xupdate..sejak cuti nie..memang xsempat aku zara nak update..macam - macam hal ade..keja la..broadband xleh guna la..n macam - macam lagi..

ok..just nak share..sekarang zara dekat ampang..dekat rumah cousin zara..tolong temankan dia..n Alhamdulillah..kemarin..5 Ogos 2011..bersamaan 5 Ramadhan..lahirlah seorang umat Muhammad lagi..baby girl tuuuuuuu....best3...tapi nama masih belum diberikan lagi kepada beliau..

kalau dikira - kira..skarang dah 9 hari zara tinggal kat sini..kononnya nak datang 3 hari je..tapi..disebabkan permintaan sepupu zara tu..so..zara pown stay la dekat sini..demi menyedapkan hatinya..xsalah kalau kita berkorban demi saudara kita sendiri kan..even..zara tengah keja time tu..n tengah emergency leave,..so..zara pun message bos..mintak berhenti keja terus..burn gaji zara sehari..tapi..xpela..zara xkisah pun..=)

k la...tu je kot zara nak ngarut..apa - apa pun..selamat menyambut Ramadhan Al - Mubarak buat seluruh umat Islam..moga - moga,..kita mencapai tahap yang lebih baik lagi...

Monday, April 18, 2011

Enjoy Day..!!

cian auntie yang snap gmbr tu...amik gmbr byk..n dpt satu je...
perjalanan yang agak panjang ye semalam...hahah...tapi..its fun...!!!

about 12.30pm...mcm biasa...aku msg with my dear...of courrse la My Mr Tinggi..n he suddenly told me..Mira a.k.a AAT ajak g pavi after zohor..aku pown..apa lagi..gelabah la kan...yelaaaaaaaaaaaaa....saya masih belum mandi..!!!bucuk ag tau...!n apa lagi...silalah capai towel..n mandi..

about 2pm..kami bergerak ke pavi dengan menaiki motor...!best tu memang la best..tapi...yang xbestnya bila...sakit b***** tu sakit,..adooooiiii...then..kami suma tengok movie..n actually...pasal movie pown..aku ada gaduh dengan My Mr Tinggi..alorhhh..actually..benda kecik..tapi..moody ckit..so..terus marah - marah..cian dia...n kami tengok citer Source Code...

lepas tu...apa lagi..!balik la ke shah alam..sebelum balik..perut mestilah kena isi kan..so..singgah la di PAS n makan ape ehh namanya..chicken black pepper dgn nasi putih..agak sedappp..mugkin jugak sebab perut time tu da mula nyanyi lagu "Negaraku" kan...huhu

after makan..pusing - pusing kat PAS..cari barang My Mr Tinggi...n after that..disebabkan kejakunan diriku yang tak pernah menjejakkan kaki dekat iCity..so..aku pun mengajak la My Mr Tinggi ke iCity..haha..

so..the sweet memory is..bila first time aku menjejakkan kaki aku ke iCity..hahah..punya la sonok amik gambar,..n snap punya snap..time untuk balik kolej...!!!xperasan pown time tu..hahah..

tapi...apa2 pown..serius..semalam seronok spent time dengan My Mr Tinggi..Mira n Luuqman..xterasa penat n masa rasa cepat ja,..anyway..cant wait for this Friday...nak menjejakkan kaki di Bukit Broga plak..for sunrise...!!mesti sangat best...n sonok...!!!!


anak spe tah..aku culik..sebab bulat cangat..comei...!!!

Saturday, April 16, 2011

Study week..??


ok...da about 4 months im here in UiTM Shah Alam..n now..masa untuk study week...!!!
Study week...?? study ke time tu..??? bagi aku..study week will begin when about a week for exam..so..yg selebihnya tu..time for me to release tension...n for this time..aku ada rancang for holiday..either at Genting Highlands, Sunway Lagoon or Melaka..haha...tapi..plan tu suma hancus di tengah jalan..bila masalah kewangan n xdapat permission dari my mom...!!aalooorhhhh.... so..aku mengambil jalan tengah..dengan spending my time with My Mr Tinggi..haha..xbuat apa pown.,.maybe kuar makan..jalan - jalan..lepak..xde la nak g holiday sangat...yang pasti...mind set aku skarang...aku nak release tension..before..otak aku senget n penuh dengan study...!!! n starting from this thuesday...aku da kna force my brain to serap suma benda yang akan aku study...paper start dengan 3 paper yang agak KILLER...!!n aku xtau nak study macam mana lagi...adoooyyaaaiiiii n the examination will be end on 9th May..!n on that day..aku akan balik PULAU PINANG...!!tanah air tercinta...hahahah..n the holiday for this sem..4 bulan..cukup untuk aku membuang masa bersama my babies at home...!!weeeeee xsaboooo rasanya....!!!miss my home so much...!n penang..wait for me..macam2 yang akan aku buat during holiday nie...!!=)

new layout for my blog...!!


da lama x online blog..n post something...

so SORRY...xsempat nak update..banyak benda yang jadi..n dont know what im going to share first...anyway..

just wanna share...!

saya baru ja update my blog layout....!!!so cute....!cupcake...cake...yummmyy....

so...follow it..i will try my best to create a great blog...!!

Tuesday, April 12, 2011

Terungkai sudah...!



"Ya Allah..tabahkanlah hatiku..setiap ujian yang Kau berikan..pasti ada hikmahnya...jadikanlah aku hambaMu yang solehah..yang sentiasa mensyukuri apa saja yang diberi...sungguh..hatiku lemah..imanku masih kurang..namun..aku cuba untuk menjadi yang terbaik..."

Sememangnya cerita silam sentiasa menjadi kenangan...baik indah mahupun buruk..semuanya pasti akan terpahat dalam ingatan setiap manusia..macam tu jugak aku..aku menyimpan seribu kenangan dalam diriku..aku cuba mencari kekuatan di sebalik kepahitan yang aku alami...

yaaaaa...aku akui...aku seorang yang sangat PERAHSIA....!n disebabkan tu..ramai yang susah nak faham tentang aku..including My Mr Tinggi...

n tadi...

aku BERJAYA meluahkan segalanya..

aku BERJAYA menceritakan segalanya..


aku BERJAYA berkongsi dengannya tentang segalanya...

even...my tears getting out when i shared the story..but..its make me feel more comfortable now..sekurang - kurangnya..dia tahu pasal diri aku..sapa aku..n apa yang aku lalui...

TO MY MR TINGGI....

saya da citer ape yg saya rahsiakan..saya da citer ape yang saya pendam..saya harap...awak faham tentang saya,..n thankz sebab cuba memahami saya...=)

JUST WANNA TELL U...

I LOVE U....
 

Ishihara Zara Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal